Lid worden

Je overweegt om lid te worden van onze zweefvliegclub ?  Natuurlijk kan dat !  Trouwens, eens je lid bent van onze club, geniet je tal van voordelen, zoals:

  • verminderde tarieven tijdens de opleiding voor lesvluchten;
  • korting op onze theoriecursus;
  • gebruik van onze clubtoestellen aan zeer gunstige tarieven;
  • toegang tot het ledengedeelte van onze website;
  • gratis PC en Wifi ter beschikking in het clubhuis.
  • ....

Alvorens je definitief lid wordt,  doe je er best aan om eerst de verplichte medische keuring te ondergaan.  Je mag zelf een dokter kiezen uit een lijst van de erkende geneesheren. Best maak je even op voorhand een afspraak met de dokter van jouw keuze. Vanaf 40 jaar moet je ook een cardiogram meenemen. Vraag daarom even na bij de keurarts of hij dit cardiogram kan afnemen, of dat je het zelf moet meebrengen.

Vanzelfsprekend hebben wij voor je lidmaatschap enkele inlichtingen nodig. Vul daarom geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Wij maken je vervolgens alle gegevens over betreffende onze bankrekening, te betalen bedrag, enz... Het is pas dan dat je definitief beslist om al dan niet lid te worden van onze club. M.a.w., op het ogenblik dat je het lidgeld effectief betaald hebt, ben je lid.  Indien je dit verkiest, mag je het lidgeld ook in het clubhuis aan de toog betalen. Je ontvangt hiervoor dan een betalingsbewijs.

Moest je nog extra inlichtingen wensen, dan kan je deze eveneens aanvragen via ons contactformulier. Wij antwoorden je dan zo snel mogelijk. Of kom bij mooi weer eens langs op een weekenddag of een woensdagnamiddag. Wij beantwoorden met plezier al je vragen.