Doellandingen 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren we de jaarlijkste traditionele afsluiting van het zweefseizoen: de doellandingen. We slepen je in onze Ka7 op tot 200 à 250 meter in het circuit en je moet proberen om zo kort mogelijk met de neus van het zweefvliegtuig tot stilstand te komen bij een vlagje op de piste. Een beetje competitie mag er natuurlijk zijn, maar we willen er vooral een leuke dag van maken voor iedereen.

Enkel de eerste start telt, er zijn geen herkansingen mogelijk. Ben je nog niet solo? Geen probleem, er gaat een instructeur met je mee.

We voorzien soep, glühwein en andere snacks doorheen de dag. Alle helpende handen zijn welkom voor de opbouw om 9 uur. De eerste start voorzien we om 10 uur. Als het weer zou tegenvallen, voorzien we zondag 29 oktober als uitwijkdatum.

We hopen onze zweefpiloten massaal te mogen verwelkomen!

Zweefsectie Limburge Vleugels

Welkom

Haast geruisloos met je zweefvliegtuig door de lucht klieven. Urenlang boven blijven, hierbij enkel gebruik maken van de natuurkrachten. Dat is zweefvliegen!

Wil je deze ervaring zelf ontdekken dan kan je op deze vernieuwde website van de zweefsectie van de Limburgse Vleugels meer informatie terug vinden.